Maak kans op een coaching sessie van 45 minuten

Het is mijn missie om ouders te helpen om te groeien in stralend mondgezondheid mondgewoontes, zodat je het rolmodel kunt zijn voor jouw kinderen en zelfverzekerd kunt genieten van jouw leven! Ik vind het belangrijk om ouders in verschillende fases te helpen en om op de hoogte te blijven van de vraagstukken.

Daarom selecteer ik elke week een ouder voor een gratis Groeisessie. De bekendmaking van de geselecteerde persoon vindt plaats aan het begin van elke maand.

Indien je geselecteerd bent voor een sessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Indien je niet geselecteerd bent, ontvang je ook bericht.

Tijdens de gratis sessie kijken we samen hoe jouw mondgezondheid nu is, waar je naartoe wil groeien en wat ervoor nodig is om daar te komen. Ook geeft ik je direct een aantal concrete tips op basis van jouw vragen.

 

Vul hier het formulier in om in aanmerking te komen voor de gratis sessie.