Loes & haar droom

Hoi, ik ben tandarts Loes!

Sinds ik begonnen ben met de opleiding tot tandarts, heb ik alle fasen van ontwikkeling gezien. En wou ik dat mijn tandarts mij een Boost had gegeven. Dan was mijn mond eerder stralend gezond geweest!

Als kind wou ik niet opvallen en ging ik liever niet naar de tandarts. Zittend in de wachtkamer met angstaanjagende geluiden en die specifieke geur, voelde de controle elke keer als een zware beproeving.

Als schuchter meisje ben ik begonnen aan de opleiding, omdat ik opkeek tegen mijn tandarts die ontspannen antwoordde op mijn vraag of hij bloed zag bij mijn moeder in de mond, dat ze vast net ketchup had gegeten tijdens de lunch.

Tijdens de opleiding ben ik ontpopt tot zelfverzekerde tandarts die zakelijk en privé heel erg gescheiden hield, Tandarts Loes. Ik realiseerde mij steeds meer dat ik één persoon ben met verschillende rollen en door een rol te ontkennen of te negeren, was ik niet mijn beste versie.

In de jaren daarna werd ik een steeds-minder-borende tandarts. Want cariës, ook wel gaatjes genoemd in de volksmond,  is het onderdeel waar ik me het meest mee verbonden voel. En dan vooral in het voorkomen van de onomkeerbare schade die het tot gevolg kan hebben. Ik zou me nu daarom het liefst beschrijven als Stralend-Gezonde-Mondcoach.

Ik ben Leergierig, Open (kwetsbaar durven zijn), Enthousiast en Sociaal met een vleugje (droge) humor! De LOES-stijl!

DE manier hoe ik onze gasten in de praktijk graag ondersteun. Want ik ben overtuigd dat voorkomen de goedkoopste en de prettigste manier is om een gezonde mond en een zelfverzekerde lach te bereiken. EN dit is echt mogelijk!

Ik zou het leuk vinden om  kennis met jou te maken tijdens jouw persoonlijke Mondgezondheid Groeisessie.

Tot snel?

Met stralende groet,

Tandarts Loes