Mijn droom…

Ik heb een droom…

80% van de behandelingen die wij nu doen in de praktijk zijn uitgestelde behandelingen van problemen die al bekend waren. 

Dit staat haaks op mijn droom, een wereld vol stralend gezonde monden zonder dat ik borend in moet ingrijpen! Ik geloof dat het leven bedoeld is om te genieten van al het moois. Ik gun jou (en stiekem de hele wereld) een stralend gezonde mond, zonder enig ingrijpen van een borende tandarts. 

Ik droom ervan dat kinderen opgroeien met een mond die gewoon gaaf is! Waar ouders het beste voorbeeld zijn voor hun kinderen en zij geen schaamte, pijn, angst over hun mond of lach kennen. 

Mijn droom is niet veranderd. Wat veranderd is, is hoe ik en mijn team je ondersteunen! Tuurlijk, zonder een fysieke afspraak bij ons lukt het niet om een pijnlijke, ongezonde kapotte mond stralend gezond te maken. 

Wat ik met zekerheid weet, is dat als jij nu investeert het nooit zover hoeft te komen! De meeste problemen, zoals een gaatje of een afgebroken kies, bloedend tandvlees of pijn, beginnen klein en vaak dan nog zonder blijvende schade!

Zeg eens eerlijk: hoever laat jij het komen? Wil je helemaal terug naar af? “NEE!” Dan is mijn “Stralende Mondgezondheid Boost” echt iets voor jou! 

Stralende groet,

Tandarts Loes

tandarts loes droom