E-book ‘Gezonde mondgewoonten’

Wil jij ook een stralend gezonde lach zonder schaamte?

Je weet dat het verstandig is om 2 keer per dag tanden te poetsen. Elke keer als je bij de tandarts of mondhygiënist vandaan komt, begin je weer fanatiek met stokeren. Je bent vol goede voornemens, maar toch val je weer terug in je oude gewoontes.

Download ons e-book om er achter te komen hoe je ervoor zorgt dat je gezonde mondgewoontes ontwikkelt en deze volhoudt. Zodat je niet een stralend gezonde lach hebt tot de volgende controle, maar voor altijd! 

‘Het E-book helpt mij om een gezonde mond vol te houden. Sinds ik het E-book heb gelezen, begrijp ik waarom het mij eerder niet lukte. Ik ben me veel meer bewust van de gewoontes die ik heb en liever wil ontwikkelen. Nieuwe gewoontes creëren is niet makkelijk, dat moet ik eerlijk toegeven. Wel de moeite waard, sinds ik met het E-book werk heb ik geen gaatjes of tandvleesontstekingen meer. Probeer het ook!’

Astrid, 65 jaar

Gezonde mondgewoonten