Nieuw online abonnement om je mond zelf stralend gezond te houden!

Ik ben heel trots dat wij je nu nog beter kunnen ondersteunen zodat jij zelf je mond gezond kunt houden EN dat helemaal op jouw moment en op jouw favoriete plaats! Dus zonder afspraken bij ons! Beter bestaat niet!

Hoe gaat het abonnement dan in z’n werk? Elke week op woensdag ontvang je per mail een module. Dus per maand 4 modules. In een module komt een thema aan bod. Er zijn 8 verschillende thema´s, namelijk: schone tong, sterke kiezen, stralende tanden, mooie lippen, gezonde slijmvliezen, goede gewoontes, heerlijk fit & ontspannen en roze tandvlees. De volgorde van thema’s variëren en elk thema komt één keer per 2 maanden terug.

Een module bevat een filmfragment met achtergrond informatie dat je helpt om te kijken als een professional. Daarnaast ontvang je tips, tricks, oefeningen en/of recepten om te garanderen dat jij je mond zelf stralend gezond kunt houden.

Daarnaast zit er in het abonnement een besloten Facebook Groep waar je toegang tot krijgt. Mijn team en ik zullen je stimuleren en ondersteunen in de besloten Facebook Groep.

Dus, heb jij het verlangen om…

  • Ondanks de huidige situatie m.b.t. het Corona virus vertrouwen te hebben dat je klachtenvrij blijft en alle tijd te hebben voor belangrijkere zaken.
  • Een ontspannen gevoel over te houden dat je een goed voorbeeld bent voor je kinderen.
  • De rust te vinden dat je tijd mag en kan investeren in jezelf, zodat je de beste versie van jezelf bent, om zo beter te kunnen zorgen voor anderen.
  • Je minder onzeker te voelen als het over je mond gaat.

De investering voor het abonnement is 26,14 euro per maand inclusief BTW (per maand afneembaar). En als je nu voor het hele jaar betaalt, kost het je eenmalig 261,40 euro inclusief BTW (en dat betekent 2 maanden gratis). Als je nu kiest voor  het gehele jaar, krijg je van ons een elektrische tandenborstel van Philips cadeau die je nu tijdelijk bij ons kunt aanschaffen voor 35 euro inclusief BTW (deze actie is geldig tot 1 april 2020).

Ja, dat wil ik! Klik hier om je in te schrijven!

Wil jij eerst een gratis les volgen uit het abonnement. Dat kan, klik dan hier om toegang te krijgen.