Online cursus ‘Stralend Mondgezondheid Boost’

80% van de behandelingen die wij nu doen in de praktijk zijn uitgestelde behandelingen van problemen die al bekend waren. Nooit gedacht dat wij zo fysiek beperkt zouden worden in onze omgang met elkaar en dat wij alleen nog maar spoed zouden behandelen.

Dit staat haaks op mijn droom, een wereld vol stralend gezonde monden zonder dat ik borend in moet ingrijpen! Ik geloof dat het leven bedoeld is om te genieten van al het moois. Ik gun jou (en stiekem de hele wereld) een stralend gezonde mond, zonder enig ingrijpen van een borende tandarts. 

Ik droom ervan dat kinderen opgroeien met een mond die gewoon gaaf is! Waar ouders het beste voorbeeld zijn voor hun kinderen en zij geen schaamte, pijn, angst over hun mond of lach kennen. Mijn droom is niet veranderd. Wat veranderd is, is hoe ik en mijn team je ondersteunen! Tuurlijk, zonder een fysieke afspraak bij ons lukt het niet om een pijnlijke, ongezonde kapotte mond stralend gezond te maken. 

Wat ik met zekerheid weet, is dat als jij nu investeert het nooit zover hoeft te komen. De meeste problemen, zoals een gaatje of een afgebroken kies, bloedend tandvlees of pijn, beginnen klein en vaak dan nog zonder blijvende schade!

Zeg eens eerlijk: hoever laat jij het komen? Wil je helemaal terug naar af?

Is je antwoord NEE? Dan is de online cursus ‘Stralende Mondgezondheid Boost‘ echt iets voor jou. Lees snel voor meer informatie!