Voor wie is een abonnement zinnig?

Het abonnement is voor iedereen die wil stokeren! Dat kan al van heel klein, dus ook al in het melkgebit. Natuurlijk zou je het dan als ouders bij je kinderen moeten doen.

De meesten van ons worden geboren met een stralend gezonde mond, aangezien tandplaque ontstaat zodra de eerste tand doorbreekt. Omdat een tandenborstel, en het maakt niet uit of je met de hand of elektrisch poetst, niet tussen je tanden & kiezen kan komen, laat je 40% van de plaque zitten als je NIET stokert! Wil jij dat voor jezelf en/of je kinderen? Ik niet!

“Bij mijn kinderen stokeren we DAGELIJKS nadat duidelijk werd dat bij een van onze kids een gaatje (caviteit) ontstond omdat haar kiezen strak tegen elkaar aan zitten, waardoor de plaque te lang bleef zitten. Voor die tijd stokerden we onregelmatig.” Tandarts Loes

We bieden 3 stokers aan:

  • Lactona stoker (voor kleine tot normale ruimtes)
  • Stimudent stoker (voor grotere ruimtes)
  • GUM stoker maat regular, large, X-large (voor kleine tot grotere ruimtes)

We hebben op de planning staan om RAGERS (geschikt voor de extra grote ruimtes) toe te voegen als abonnement. Als je belangstelling hebt en op de hoogte gehouden wilt worden, neem dan contact met ons op.

Verder geldt het abonnement alleen voor mensen die woonachtig zijn in Nederland. Bij genoeg belangstelling kan dit veranderen!