Waarom een abonnement?

Tijdens de controle krijg ik vaak als antwoord op mijn vraag “Hoe gaat het?” “Goed, maar…”. In 50% van de antwoorden krijg ik terug dat het ging goed met stokeren tot de stokers op waren. Daarna wordt vaak vergeten om weer nieuwe te kopen.

Ik begrijp het wel, want uit mijn gewoonte-onderzoek blijkt dat je op oud gedrag terugvalt als de omstandigheden veranderen. Geen stokers hebben, zorgt ervoor dat je niet meer gaat stokeren en stokers kopen is een andere gewoonte die je nog moet ontwikkelen. Lastig? Het is verdomd lastig om nieuwe positieve gewoontes te ontwikkelen.

En daarom is dit abonnement. Om je te ondersteunen, want dat doen wij graag. Bovendien helpt het ons om onze missie te bereiken. Iedereen verdient een stralend gezonde mond om zelfverzekerd te kunnen genieten van het leven! Tussen je tanden & kiezen schoonmaken is nodig, want met poetsen kun je maar 60% van de plaque weghalen!

Zo’n gemakkelijke oplossing, waarom hebben we er niet eerder aan gedacht? Het was zo voor de hand liggend om een abonnement aan te bieden. Het is DE oplossing voor veel mensen! Dus maak het gemakkelijk voor jezelf en start vandaag nog je abonnement!