Weer terug van vakantie!

We zijn er weer! De eerste dag zit er alweer op. De vakantie was geweldig, voor iedereen anders. Tegelijkertijd is het ook weer goed om te werken. Laat ons weten hoe wij jou het beste kunnen helpen. Je kunt ons bereiken telefonisch of via de mail. Het klopt dat we niet altijd bereikbaar lijken als we veel telefoontjes op hetzelfde moment krijgen en dat u langer dan gewend moet wachten op antwoord van ons. Sorry hiervoor! Over een paar dagen is alles beter ;)!

De praktijk bestaat dit jaar 13 jaar. Sommigen zeggen een ongeluksgetal. Voor anderen betekent het transformatie. Transformatie is wel passend bij ons team op dit moment. Als je ons volgt via facebook, is het een en ander al voorbij gekomen. Er is nog meer…

Deze week start tandarts Priscilla bij ons. Zij komt ons team versterken op de woensdag (middag & avond) en donderdag (ochtend & middag). Vanaf woensdag 21 augustus komt mondhygiënist Linda erbij. Zij werkt straks op de dinsdag (ochtend & middag), woensdag (eerst middag & vanaf september op de ochtend) en vrijdag (ochtend & middag). 3 september start tandarts Mina op de dinsdag (ochtend & middag) en woensdag (ochtend & middag). Verder zitten we nog middenin een sollicitatieronde voor tandartsassistentes. Zodra we dit weten, hoor jij het ook!

We zijn erg blij dat Linda, Mina & Priscilla ons team komen versterken. Bij dezen heten wij hun welkom in ons team en wensen hun veel plezier! We hopen dat jij net zo blij bent met hun komst.

Deze maand nemen wij ook afscheid van drie collega’s. Allereerst mondhygiënist Rosalie, haar laatste werkdag is 16 augustus. Zij heeft ontzettend flexibel en meedenkend het stokje van mondhygiënist Myriam overgenomen. Ontzettend fijn, bedankt! Verder nemen wij afscheid van preventieassistente Jolanda. Jolanda heeft een nieuwe baan gevonden, een nieuwe uitdaging. Vanwege ziekte is Jolanda afwezig. Wij bedanken haar voor haar jarenlange vrolijke gedrevenheid! Veel geluk en ontzettend bedankt voor de mooie momenten! Tot slot nemen wij 30 augustus afscheid van Alexandra. Wij wensen haar veel succes met haar ambities en zijn overtuigd dat ze grootse dingen gaat doen. Bedankt voor je enthousiasme en behulpzaamheid!

Er is een quote “Wie verandering als tegenwind ervaart, loopt in de verkeerde richting”. Daarom zien wij het als een kans! Een kans om meer “Prettige mondzorg” te kunnen verlenen en nog meer “gezonde & stralende monden” samen met jou te creëren.

 

Groetjes,

Loes

Publicatiedatum: 12-08-2019


Terug naar overzicht